video som jag glömde ladda upp igår


dagens bild



Eller ska den vara svart/vit?


Bilder

Hadde lite tråkigt så redigerade en bild :)



Gårdagen :)

Var i göteborg i går med ug. vi gick på världskulturs museet och sen var vi i johannes kyrkan och lagade taco soppa till "mindre lyckligt lottade". Jag rekomenderar verkligen att åka och göra det om ni får sjansen för man kände sig väldigr bra ab det.
Här kommer lite bilder från igår :)



Dagen började bra, jessie och frida skulle hämta bijetter som de hade köpt och jag följde med dem in och det slutade med att jag hade an jag med.



Frida och Jessie





Jag å jessie



Så träffade vi två ormar



Och en ful fisk



Sallad till lunch



Sen skulle det lagas till hemlösa :)
Så det var min gårdag i bilder, pöss på er :)


no inlägg today

hej mina sötnosar tängt bara skriva att jag dissar er idag, jag har massa nya roliga bilder och massa annat att skriva men jag orkar hellt enkelt inte.
sover hos jessica inatt så hörs i morgon och bered er på massa biler och ett video inlägg kanske om ni är riktigt söta som jag vet att ni är <3

1303



kollade på den här filmen idag och måste säga att de är bland det värsta jag någonsing har sett, tänk er en blandning mellan 1408 och the grudge så får ni denna filmen.
Jag brukar inte alls ha problem med skräk filmer men denna känns som en sådan som sätter sig på hjärnan ett tag.
Den handlar om en lägenhet, 1303 där alla tjejer som flyttar in oväntat tar självmord genom att hoppa från bakongen som är på 13 våningen.
Det är en flicka som just flyttat från sin mamma och sin syster som slyttar in där och även hon som är en glad och lycklig tjej begår självmord hellt oväntat. Henes syster börjar "läsa på" lite om läägenheten och får reda på att det är många som har dött där, hon bestämer sig för att lösa mysteriet med lägenheten.

Jag tycker att det är en sevärld film om man gillar att bli skrämd, jag rekomenderar den verkligen om man bruka vara kaxig och säga att man inte blir rädd för filmer.

Rida

många av er vet inte att att jag brukade va en hest tjej men så är det. och nu ska jag åka till en kompis och rida för första gången på ett år!
Känner mig lite rostig med tanken på att sätta mig på en stor häst men jag tror att de kommer gå bra. skriver mer sen.

bilderna! : D



Ylva, Nossie och jag





Vi på senen, Frida, Julia, Ylva, Victoria, Nossie och jag


Nelly



Jens och Nelly :) <3



Frida och Ture, de va verkligen hur bra som hällst :)



Jag



Jag, Johanna och Julia



Jag



Kul hade vi bakom senen :) Jag på bilden



Madde och Anton :)


Delar av min underbara ensamble. Från höger : Julia, Frida, Victoria, Madde.  Saknas gör: Jag, Ylva och Nossie

En del av bilderna från konserterna i torsdags och fredags :)




mys kväll i snöstormen.

Jag är hemma hos Jens och hoppas på att få komma hem i morgon, snön bara öser från himlen,vet inte när detta kommer att ta slut.
ville bara skriva så att ni vet att jag lever här bland all snö

insnöad

Nu är det som så att de bilder jag har lovat er kanske inte kommer idag heller, jag sitter i herrestad INSNÖAD. vi kommer knapt utanför dörren och det kommer bara mer snö.
Pratade med min mamma och pappa förut och det är ca 1,5 meter nysnö på våran uppfart så de kommer inte ut med bilen, det går inga bussar så det verkar som att jag är fasst här ett tag till.
Det värkar som att inte ens plogbilarna kan komma fram ordentligt så det går inte att åka på vägarna.
Jag skriver mer senare så får ni veta hur det går.


sorry my sweet <3's

förlåt men bilderna kommer först i morgon för jag är inte hemma inatt occh kan inte lägga upp dem. Ska lägga in dem det första jag gör i morgon, och nu är det ju bilder från idag med så det blir dubbelt upp på bildfronten.

Konserten idag gick mycket bättre än igår, jag var verkligen skit nöjd ville inte gå av senen för att det var så roligt verkligen synt att vi bara körde en låt.
men det kommer fler konserter och hoppas på att komma med med fler låtar då för att bara spela en är inte lika kul som att spela fler. Var verkligen skit pepp när jag gick av senen idag, jag visste direkt när jag gick av att jag hade kunnat göra det sååå mycket bättre om jag skulle göra det igen för den känslan när man står på senen och böir nöjd är obeskrivlig.


sorry my sweet <3's

förlåt men bilderna kommer först i morgon för jag är inte hemma inatt occh kan inte lägga upp dem. Ska lägga in dem det första jag gör i morgon, och nu är det ju bilder från idag med så det blir dubbelt upp på bildfronten.

Konserten idag gick mycket bättre än igår, jag var verkligen skit nöjd ville inte gå av senen för att det var så roligt verkligen synt att vi bara körde en låt.
men det kommer fler konserter och hoppas på att komma med med fler låtar då för att bara spela en är inte lika kul som att spela fler. Var verkligen skit pepp när jag gick av senen idag, jag visste direkt när jag gick av att jag hade kunnat göra det sååå mycket bättre om jag skulle göra det igen för den känslan när man står på senen och böir nöjd är obeskrivlig.


konsert!!!

Kommit hen och varat ner efter konserten nu, gick så jävla bra fan vad grymma vi är. har konsert i morgon med så jag måste sova nu men bilder och alla roliga detaljer får ni i morgon kväll : D puss på er <3

to heavy

Denna bördan är för tug, jag orkar inte bära den.
Jag är inte mer än männsika så sluta lasta så mycket på mig jag orkar inte bära det längre, Benen börjar vika mig för mig, har inget att stå på.
känns som att jag bär på en väska full med gråsten som tynger ner hela mig, det är den väska som förstör allt hela tiden.
Så snälla sluta lägga i mer stenar för orkar inte hålla uppe väskan längre!

Videoinlägg : D


red hair?

vad tror ni om mig i rött hår? jag har funderat lite på det och tror nog att jag vill ha riktigt rött hår, lite udda och det passa mig perfekt. 
iså fall vilken röd tror ni?

1.



2.


3.

A Lazy Day

Sitter nu i skolan och har just haft gemu, fins inte så mycket att göra för de jag umgås med har antingen gemu eller dans. Blir till att vänta på att de äe klara sen är det mat time. Vet tyvärr inte vad det är för man än men nått gott är det nog.
Jag är lite nervös idag för jag ska åka buss hem för sörsta gången på väldigt länge så det äe lite pirrigt, men innan det så blir det rep med ensamblen och svenska så den här dan kommer nog att bli ganska så mysig tror jag.

Jag har börjat läsa en ny bok "I taket lyser stjärnorna" Den handlar om en tjej vars mamma har canser och hur deras liv påvärkas av det. jag tycker att det är en bra bok som är svår att slita sig ifrån.



Glad alla hjärtans dag <3

glad alla hjärtans dag på er, jag och jessie bakat en alla hjärtans dag kaka. En fruktkaka med kakao och grädde :D



Har dock inte smakat på den n så den kanske inte alls är god, men snygg blev den ialla fall :)

God morgon!

Hej där.
Har just kollat på invigningen till os, så himla häftigt. Jag fattar inte hur dem har gjort alla efekter de var så himla extremt och ja jag älskar extrema saker^^
Nu sitter jag här med nyvakenfresyr, morgonrock och såklart snobben toffler. Känns kanske som att det är dags att gå upp och göra mig till mäniska igen.


Design

Nu har jag äntligen gjort en design till bloggen, vad tycker ni? :)

Refresh

Efter som att det videoinlägget jag gjorde förut tydligen tar lång tid att ladda upp så får ni bilderna som jag på videon lovar att ladda upp senare ikväll nu istället.
Jag har gjort om lite på mitt rum så här kommer bildera på det :)


Inte helt klart ska komma upp bokstöd till hyllan + att jag måste göra något åt de fula sladdarna.



Skrivbordet som jag och min mamma har byggt/gjort om :)



Det som jag nog är mest nöjd med var mina lampor :) (lågenergi lampor såklart, tänk på miljön)



Lite tuffa är de allt. :)

Det var vad jag har gjort med mitt rum denna veckan, jag älskar det verkligen nu. Det ända som finns kvar att göra nu är två små bord, ett som jag ska ha framför min soffa och ett som ska stå vid sängen eller ja juste ska få upp min tv på väggen på nått bra sätt, nån som har en ide?


Yes!

Äntligen så funkar det att komma in på bloggen igen, har inte kunna logga in på en vecka nu, hellt galet ju! Men nu är jag inne och kan blogga igen :)
Det har inte hänt så mycket sedan sist, så det är inte så jätte mycket ni har missat förutom att jag har varit hemma och varit sjuk hela veckan. Så , ah ni har inte direkt missat något.


God morgon sötisar!

Sitter i skolan och dricker morgon kaffet som, som vanligt startar min dag. Väntar på att historian ska börjar om 45 minuter så en seg morgon måste jag ju kalla det.
För er som inte redan vet det så hade jag en Gi fri vecka förra veckan, så det blev lite mycket godis och kakor och allt vad det nu var, hehe. Så denna veckan och fram till vecka 8 ska det vara skärpning på denna bloggande godisråtta.
Vecka 8 är det lov så då får man vara lite onyttig och specielt efter som att jag ska försöka åka upp till min farmor och faster i norberg, då kan man ju inte vara för nyttig ;)
På tal om min underbara faster Ida så funderar jag fortfarande på att göra en hårförlägning för jag hatar mitt hår just nu.


De håret hade jag tänkt mig, vad tror ni? jag har även funderat på att ha lite mörkare men jag tror på denna, kom gärna med förslag.


Rock girl today




Närbild på sminket



Jag har korsett på mig fasst de syns inte, men nu vet ni de ändå ^^



RSS 2.0