verkligen vinter

Det är jätte kallt ute, jag fryser verkligen jätta mycket. Mina tår är som isbitar och ja, hela jag är en isbit funderar på att inte köpa några julklappar iår föruton massa varma kläder som får bli julklapp till mig själv.

Eftersom att det är tisdag i dag så jobbar mamma i henån vilket betyder att jag får åka bussen från bokenäs, det brukar inte vara ett problem men nu känns det som att fler väljer att ta bussen för att slippa köra bil i halkan. Med andra ord de var väldigt fullt på bussen och jag fick stå hela vägen.
Nu kanske ni tycker, men hallå stå upp är ju inte hela världen.
Jo det är det om det är iskallt och man ät trött och inte hann dricka upp sitt kaffe i morse för man försov sig lite granna.

Men nu är jag i skolan men börjar inte fören 09.50 idag.


Majo jag vill inte sova Mjao

Pepsi har bestämt sig för att sova hos mamma idag, eller ja sova är kanske inte riktigt rätt ord utan han vill kela och leka, ja du läste rätt han vill leka jag blir så stålt att jag nästan börjar gråta.





Var inne på torp idag och kollade efter nyårsklänning men hittade såklart inget.

Och nu på kvälls kanten fick jag ett ryck och började måla. Vilket överaskande inlägg, först leker den lata katten sen målar Liza haha värden är lite upp och ner idag. Eller inte helt, jag gillar och måla med jag är inte bra på det. Älskar kleta ner hela duket med färk och bara måla utan att det ska föreställa något.
Nån gång ska jag måla en katt.

God natt!

video inlägg


Plugg + citat



Detta är jag när jag pluggar, ta vara på synen den är tyvärr ganska selsynt, men den förekommer vid speciella tillfällen.

Dagens citat tillängnar jag min mamma

"Börja med klänningen, inte med detaljerna" - Coco Chanel

tredje gången gillt

Nu har jag skrivit detta inlägget tre gånger och råkat tagit bort det, gör mig lite sur.
Har varit i simmhallen idag igen och OMG i duchen de var några andra tjejer i omklädningsrummet, de var vell uniefär lika gammla som vi är men fy fan va jag höll på och dö när jag hörde dem prata. De var en tjej som var like tunn som en gitarr sträng och hennes polare
smala tjejen: Fan vad gött att jag har gått ner de kilona som jag gick upp när jag pörjade med ppiller, fast det är så konstigt för jag äter ju på donken varje dag.
Poleren: men du äter ju bara en cheesesburgare
Smala tjejen: ja men en då

Haha jag dör! sen var det någon av med, vet inte vem som undrade varför de inte hade speglar i alla skåpen.
Ja vad ska man säga. 


morrn

God morgon!
Denna helgen har varit lite hektig med modevisning och lägger. Men de har varit mysigt.
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha gemu.
Men har en sjuk jävla huvudvärk känns lite soma tt mitt huvud snart kommer att avlägsna sig från mitt huvud och typ springa och gömma sig. :(

Youtube

Jag har verkligen snöat in mig på denna låten just nu. För et som vill läsa texten när ni lyssnar, klicka här





Sagt av Gabrielle "coco" Chanel


Enligt mig en av de häftigaste kvinnor som någonsin har levat.
Hon gjorde en revolution innom mode som lever kvar än idag.
Hon gav världen en hellt ny vinkel på hur man kan änvända kläder.
Och, hon hade snygga röda läpppar och pärlhalsband


Skönheten behöver vi kvinnor för att män skall kunna älska oss, och dumheten för att vi skall kunna älska männen.

Kallt

Har just varit i somhallen och badat med alla en miljon baciller, blä!
Och inte nog med att det är kallt ute, de hade stängt av värmer till duscharna så det fanns inget varmvatten, det var iskallt!
Men vi kunde ju inte inte duscha så vi fick hellt enkelt offra oss till kylan för att bli rena. De värsta var när vi skulle tvätta håret och de va så kallt att det gjorde ont och de kändes lite som man ville svimma, skulle inte förvåna mig om jag har fått frost skador i huvudet för det gör fortfarande lite ont i huvudet.

HAHA!!!

Så himla roligt! det går just nu bar tre bussar i hela västa götaland, 841, 860, 820 men de se ut som att de bli inställa snart de me.
De e hellt sjukt hur mycket allt krachar så fordt de kommer lite snö på marken, vad dåliga vi är. Kan man inte bara ploga? : D

-.-'

Fan vad kul att min cp webbcam inte funkar!

Snö storm



Denna artickel är tagen från Aftonbladet

Vaknade i morse och ville verkligen inte gå upp ur sängen. Det var kallt och jobbigt + att jag var (är) jätte trött. Men ännu värre var det när jag faktiskt kom upp och kollade ut och det snöade lite, notera lite.
Men när jag satt på bussen blev det att ju längre in till stan jag kom ju mer snöade det. Nu väl framme i Uddevalla så ser det bara ut som en stor vit orkan som vill döda alla. på en höft sådär.
Visst tycker jag att det är lite mysigt med vill på marken i mörkret men jag att det ska komma stora, fina och lugna snöflingor inte stormigt och blåsigt.

Plus party!

Succén  är tillbaka!! Den 19 november klockan 21:00 kör vi igång med en grym  kväll fylld medmycket rave, dans och uppträdanden och de lyckliga 100  första som kommer in får en mycket trevlig goodiebag fylld med godsaker  från våra sponsorer. Biljetter kan du köpa i Plusgymnasiets entre från  den 15/19

KOM!

förståelse

Der är ju då när informationen man har fått har sjunkit in ordentligt som man förstod vad som sagts. Det är ingen stor grej men jag vill inte ta mer nu, det känns som att den där bägaren som innehåller allt en människa ska behöva ta har varit full ett tag med nu börjar det sakta rinna lite över kanten, bara för små saker.
Känns som att jag skulle behöva komma bort från allt ett tag, men det går inte att springa och gömma sig så fort allt blir jobbigt. Jag är som ett litet barn som gömmer springer gömmer sig under täcker så fort jag blir rädd. Jag måste växa upp snart, man jag vill inte. Jag vill kunna vara så liten även om de e fånigt och dummt.
Nu dör snart min dator och jag har ingen laddare, ska ha natur senare och sen ska jag hem och packa mig ur mitt rum.


Ny Design

efterlängtat eller hur!

Coco Chanel

Jag antar att det är fler än mig själv där ute som är lite små beroende av gloss och med tanke på mitt beroende till gloss så har jag såklart läst på lite om det. Jag kom fram till en artickel om underbara Gabrieller "Coco" Chanel. Hon var en av de kvinnorna genom historien som har satt röda läppar på kartan. 
Och jag har tänkt att jag ska börja plocka ut lite sitat från denna underbara kvinna lite då och då.
Dagen citat får bli
"Mode existerar inte bara i fråga om kläder. Mode finns i skyn, på gatan, mode har att göra med idéer, vår livsstil, vad som sker. "


Vinter igen

Ja fy nu är det vinter och kallt igen, jag gillar det inte, måste ha massa lager kläder på sig och ändå så är det kallt. Jag vill ha sommar igen, nu!
Att vara tillbaka i skolan efter ett lov är alltid lite ångest fyllt även om de e ganska kul så hade man velat ha en vecka till. detta lovet har jag gjort ganska mycket skojjiga saker, jag har varit med mina tjejor, har varit super mysigt. Det kan hända att jag lägger lite bilder men kan inte lova något

Quick

Hej!
Detta måste gå jätte snabbt för jag ska snart åka till Jessie och sedan till sanna



Detta är jag idag. puss och ha det bra

P.s Jag älskar min hatt <3

God morgon

Sitter i min obäddade säng och väntar på att jag ska in till stan, Ska lämna in mina glasögon, eller a jag sk beställa dem.




Dessa blir det

RSS 2.0