Kotte <3

Sover hos Johanna idag och gissa vad, Vi hittade en igelkott som vi döpte till Kotte och matade med katt mat.










Gratispremium.com

Vill du ha gratis spotify premium för att slippa reklam när du lyssnar på din favorit musik?
Bli medlem på Gratispremium.com genom att trycka här Registrera dig och börja värva vänner så har du snart ett premium konto till spotify

Test

http://www.minplanet.se/
gå in där och tryck på kalkylator och se vad du gör för miljön...

Miljön

Nu har vi miljö vecka i skolan och när man pratar om miljön så får det i alla fall mig att tänka efter lite på vad man kan göra för att hindra miljöförstöringen.
Jag kommer att använda mig av detta tema även i min blogg denna veckan, i alla fall så kommer jag vara lite inriktad på det här mid miljön.
På tal om bloggen, jag har länge funderat på att "utöka" mitt bloggande men att ha en röd tråd genom min blogg, inte bara i varje inlägg utan genom hela bloggen.
Jag är öppen för idéer och ja förslag på hur jag kan göra för att göra min blogg lite mer intressant. Det är ni som läser och därför vill jag att ni ska få så bra lässtund som möjligt den lilla stunden du varje dag lägger på min blogg. Jag vill att ni ska tycka om den och bli glada av att läsa det jag skriver.
skriv era idéer i kommentarer.

Efterlängtade bilder

Nu kommer äntligen lite bilder och någon video som jag tyvärr inte laddat upp pga av borttappad kamera sladd.
Först ut blir min lilla bebis =)
Från när vi var på Alice in wonderland
Lite random bilder
Bilder från Hemsedal
Lite från skolan
Så nu har ni fått bilder från allt ni har missat sen jag tappade bort min sladd :)
God natt sov gulligt =) <3
Annonser från BloggPartner

photoshop

Jag har inget photoshop längre det är därför ni inte har fått några bilder på ett tag, nu har jag photoshop lektion men min lärare säger att jag inte kan få photoshop för att det inte fins kvar. Jag tycker att det låter lite CP med tanke på att jag måste ha det för att kunna ha denna lektionen.

Gay Dragon

GayDragon
Några i min klass, lyssna!

random

Ja detta med kärleks tema funkade vist inte så bra för mig med tanke på att mitt liv är utan kärlek just nu så jag tror att jag hoppar det temat och bara bloggar helt random denna veckan.

Love is in the air

Förlåt för att jag inte har skrivit något än men har haft fullt upp men en del annat.
När man går ut på stan nu så ser man verkligen att våren har kommit, det är massor av folk på gatorna, cyklar och mopeder börjar komma fram och det är fullt på ute serveringarna.
Ett annat vår täcken för mig är att man ser flera par som är ute, det ser så mysigt ut när de går och håller varandra i handen och dem bara låtsas om varandra.
Love in in the air

Kärlek blir först ut

En kompis till mig gav mig lite inspiration att ha lite olika teman på bloggen så jag ska testa detta och börjat med de bästa temat, nämligen kärlek.
Från och med i morgon så kan ni fråga mig vad som helst om kärlek och allt vad det innebär, jag lovar att svara så bra jag kan.
Så denna veckan kommer jag att ge er tips på allt som har med kärlek att göra, För vad kan vara mer romantiskt än våren och man kan verkligen säga att det är vår nu :)
Jag kommer börja med att ha "temaveckor" varannan vecka så får vi se om det blir bra.
Vi hörs i morgon sov gulligt, god natt.
Annonser från BloggPartner

Söndag

Skola i morgon, kommer bli ganska skönt faktiskt, äntligen träffa lite folk igen, var ett tag sedan nu, så gör det ju absolut inget att det är en grymt soft dag i skolan i morgon så det blir en bra start efter lovet.
Dagen har varit lugn, Jag och Frida som hos Jessie igår så vu var där i morse sen skulle dem gå till kyrkan och jag skulle följa med som sällskap. men när vi vaknade mådde inte jessie så bra så det blev bara jag och frida som drig till kyrkan och när jag kom hem så fans det färdig mat hemma, årets första grillning<3
Nu sitter jag och kollar på ho i met you'r mother med min bror som sitter och målar, han är verkligen hur duktig som helst nu målar han en dalahäst men men sin egna variant på den och den blir awsum. Haha den genen fick inte jag kul det hade varit och kunna måla så bra.

Hej Sötisar

Hej mina små älsklingar Nu ska jag åka på tjejkväll med Jessie och Fridis =) puss och kram på er mina små bebisar

Hemma igen

Hej nu har jag kommit hem från hemsedal och självklart har jag massor att berätta.
Dag ett Var det fint väder och underbar skidåkning, efter halva dan åkte vi till våffelstugan, tog en varm choklad och lite sol. Efter det var det forsat fin körning. På kvällen var det mys med familjen!
Dag två var det inte lika bra åkning men ändå helt okej fast det var ett litet problem, ljuset i mina skidglasögon gjorde så att man inte såg hur backen såg ut riktigt (var och hur mycket det var uppkört) så efter halva dagen så åkte vi upp till toppen för att få några härliga åk.
Första åket i den backen var underbart, vist det var andra åket med men i hälften av backen såg jag inte snövallen och de sa bara pang och så var det en Liza som flög framrullande i backen. Knät hamnade i fel vinkel, skidan löste inte ut som den skulle så de gick åt h*******. Resten av åkningen i den backen såg ut som så att jag åkte lite störtlopp, en högersväng, backade och sen blev det stört lopp igen.
Dag två slutade på sjukstugan med en led i knät som inte var helt 100. Vi får se hur det blir med det
Resten av dagarna var soft med lite solning och besök i byn.
Ni får bilder i ett senare inlägg, har inte lagt in dem i datorn än.

no more bloggande

Som ni vet åker jag till hemsedal i morgon och kommer troligtvis inte ha någon tillgäng till internett så ni kommer inte köra något av mig på en vecka. puss och karm och ha en jätte glad påsk mina sötnosar <3<3

RSS 2.0