planera planera planera

Nu sitter jag... wait for it, wait for it... i skolan och väntar på att min lektion ska börja om cirkus en och en halv timme. Men till skillnad från andra mornar sitter jag inte och sover utan jag försöker planera en tjejmiddag som ska äga rum hemma hos mig på lördag.
Det kommer bli god mat, bra musik, skit snack och fina kläder. Det ska såklart bli perfekt så håller på att planera allt i  detalj!
Jag älskar att planera saker som middagar och liknande :D Och så klart ska all mat vara i Gi anda, inga snabba kolhydrater här inte. Dock så är de jag ska laga mat till väldigt skeptiska när det kommer till att äta nyttigt men de skiter jag i, om de inte tycker om det jag gör åt dem får de vara utan :D

<3



Min vackra pojke <3

morgon mys



Inte en jätte bra bild men god morgon <3
Har mky att skriva till er men oskar inte nu, kanske sen
Hade!

Kaffe



Kom på att det var tråkigt i skolan så nu sitter jag och dricker kaffe medan jag väntar på att få börja istället :)

mys

Ja nu var det morgon igen och jag sitter nere i källaren och väntar på att skolan ska börja, som vanligt. Haha inte så mycket varierade mornar här inte ^^,

Idag har jag i alla fall bara två lektioner och sen ska jag till kyrkan och ha dektetvbyrån, ska bli mysigt. Det slutar typ vid 5 och sen vid 7 ska det komma massa ungdommar från uddevalla till herrestad på en Gudskänst och lite chill i källaren, så Frida ska möta Henrik för han ska komma och vara med i kväll. Jag längtar så efter att träffa honom,  han är så gosig. Anledningen till att Frida ska möta honom och inte jag är för att inte hinner för ska hjälpa Björn i kyrkan och fixa för kvällen. Hehe och kanske sova lite.
Jag tror att denna dagen kommer bli riktigt mysig eller a jag är helt säker på det.

Lite sur blev jag igår när jag stadade mitt rum och verkligen hoppades på att hitta min kamera sladd med inte gjorde det, får leta lite till..

Nu kanske får lite uppdatering ikväll :) Men bara om ni är snälla.

Detta är llla jag idag



Puss <3

Torsdag

Hej hallo!
Igår var det onsdag och det betyder konfermander och UG, en bra onsdag med sing star och mkt mys. kan dock inte lägga upp några bilder som vanligt med tanke på att min kamera sladd är så hurtig. (hmmm kanske kan sno bilder av underbara Frida...)
Nu skitter jag i alla fall i skolan och har sovmorgon, jag skulle ha gått promenad med Fanny men märkte att jag hade allderles för lite kläder på mig så höll på att frysa ihäl innan jag kom upp till skolan så jag känner mig dum som inte gick med henne men nu får jag lite tid över och jag skulle behöve plugga lite så det är ju gansk bra ändå.

Idag ska jag till vårdcentralen sen torp med mamma och handla inför helgen och sen hem och städa mitt rum för Henrik kommer hem till mig och då kan ju inte mitt rum se ut som ett bombnedslag, de hade ju varit jobbigt.
Hmm nej juste jag har ju inte berättat att jag har träffat någon. I alla fall han heter Henrik och är jätte gosig. Har ju såklart ingen bra bild med tanke på att jag inte har någon sladd till kameran. Men ah måste hitta den snart, bli galen


Haha nästan seriösa bilder ju! :D

I love you

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Come back to me, and forgive everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Klagomuren...

Det fins ju något som heter klagomuren och det är ett ställe där folk går och skriver ner böner som saker som är fel i deras liv sedan trycker de in dem i muren. Jag tänkte att ja skulle ta den iden till min blogg. Fast istället för att klaga mot en mur och till Gud Så tänkte jag sitta vid datorn och klaga till er som orkar läsa detta.

Idag har jag ganska mycket att klaga över.
1. Jag är trött, jag är alltid trött spelar ingen roll vad klockan är eller vad jag gör.
2. Jag har ont i magen
3. Jag köpte kaffe på skolan för 15:-
4. Jag har slsat 15:- på det minst goda kaffet jag någonsin har druckit, de smakade inte ens kaffe.
5. Jag är sur för att jag är trött, har ont i magen och har köpt kaffe som smakar bajs.


trött

Idag ska jag gå på bio med Henrik, det kommer bli jätte mysigt och ehlt underbart. Men... Jag är så sjukt trött att jag nästan dör. höll på att somna på kulturhistorian, Måste ha kaffe, måste bli pigg. Vill verkligen inte somna de första jag gör när jag träffar Henrik idag.

Puss <3

Morr

Jag blir så arg! Var inne på GP för att se om jag hittade något vettigt att läsa så stöter jag på denna rubriken

Erkände övergrepp på 83 barn

Jag blir så sur och upprörd hur kan man göra så!
Det var en 27 år gammal man som jobbade på dagis i amsterdam och han har hållt på med barnporr. Hur det borde inte gå! nu är jag arg!!!

klicka här för att läsa artickelen

Mina skor :'(

Jag måste bara berätta det sorgliga som har hänt... Mina skor är trasiga och de skulle inte gå att laga så jag har tagit farväl av dem, mkt tragiskt.


Så fina var dem men de fins inga flev i storlek 38 så jag kommer inte kunna skina i mina vackra skor något med, väldigt jobbigt faktiskt för jag älskade dem.
Men men, fick ett tillgodokvitto på 599:- så det löser dig nog :D

OMG!

Detta är helt sjukt! Jag fick VG på matteprovet i geometri, PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET! detta har sldrig hänt :o
Jag är så glad :D


Vardagslyx

Som ni vet tycker jag om att ha lite vardagslyx, idag blev det lite hemma spa. :)



Haha bjuder på den bilden. 

Puss <3

God morgon

God morgon, jag har just vaknat och nu sitter jag här med mitt morgon kaffe.  Jag som hade bestämt mig för att somna tidigt igår låg uppe och pratade med en super gullig mänsika hela natten. Det var ju kanske inte så bra med tanke på att jag måste vänta tillbaka dygnet innnan skolan börjar i morgon. Men men :)
Nu åter till morgon kaffet

puss <3

Hurtiga saker

Jag har konstaterat att jag har väldigt hurtiga saker som får ben och springer iväg hela tiden. Riktigt irreterande ska ni veta.
Först och främst min J**** sladd som är borta och nu kan jag inte hitta min stämapparat vilket är oerhört irreterande. hmm Tur att mina saker är hurtiga nog så jag kan fortsätta vara lat : D På tal om det så funderar jag på att börja träna och bli lika hurtiga som mina saker så jag kan springa ikapp dem för de e så jobbigt när de springer iväg och om jag är lika hurtig som dem kanske jag hinner med dem när de ska springa ifrån mig :D

Livsnjutning

Mitt nyårs löfte var Gi och när man äter Gi är det helt okej att äta mörk Choklad så detta är helt okej njutning :) <3


en bild säger mer än 1000 ord...

Klippt mig

Hej!
Jag har fortfarande inte hittat min sladd till kamran så ni får klara er utan de bilderna ett tag till, men som tur är har ju ju min webbcam så ni får hämska ego bilder på mig ändå. ,

Idag var jag hos Fanny och klippte mig så nu är jag korthårig igen, det blev bra, jag brukar inte bli nöjd när jag klipper mig men nu blev jag det så det är väldit bra betyg till Fanny.



Sry för den dåliga bilden men orkar inte smink eller så. Ja ni ser ju håret i alla fall. Och ni ser min nya tröjja som jag har fått av Ida :) i like it

Puss <3

Döda fåglar faller från himlen

Vad är det som händet igentligen, nu har det fallit ner döda fåglar från himelen vid två ställen i världen på en vecka. Först i USA och nu här i Sverige. Vad är det som händer, hur kan massor av fåglar bara ramla ner och dö?
Klicka här och lär artikeln från aftonbladet





Nu ska jag snart åka till göteborg för att träffa Henrik, ha en toppen dag! :D

...

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag hatar min blogg och tänker döda den en vacker dag

puss och kram

RSS 2.0