HAHA

Pojkar är klena och jag åt ett päron igår

Annonser från BloggPartner

De blev lite fel...

FY fan vilken morgon och natt det har varit. Låg och skulle sova i tid (vid 10) Men hade en enorm huvudvärk så kunde verkligen inte sova, så John blund kom inte till mig före 5 i morse och med tanke på att jag skulle upp vid 6 så blev hela morgonen helt fel, jag var på dåligt humör igår men de är ingen om man jämför hur jag är i dag.
Huvudvärk och trött.
och så h
Klara gör jag tydligen de med men ni fel ju veta om mitt liv och alla har sådana dagar så de e inte så mkt med det. Redan igår så bestämde jag vad jag skulle ha oå mig idag (ni får en bild senare) linne och tunn kavaj men när min mamma säger "jag åker nu ska ni med så får ni komma NU! SÅ jag blev väldigt stressad och slängde på mig skorna och sprang, men när jag satte mig i bilen så påpekade mamma att jag hade för lite kläder på mig och att jag kommer att frysa, med andra ord jackan jag hade tänkt att ha hänger fortfarande på sin hjärtformade krok på sidan av min garderob. FAN! Så glömde jag plektrum.
Nu har jag Historia men kan verkligen inte koncentrera mig och får ingenting gjort för mitt huvud är verkligen 100% emot mig och jag kan bara tänka på att sova.
Jag hatar verkligen att inte kunna sova på nätterna, är helt död på dagarna. Det är inte så att jag inte försöker somna, jag liggen i sängen och försöker verkligen men de slutar med att jag bara kollar in i väggen i 7 timmar eller nästan i alla fall, när det har kommit upp i två sömnlösa timmar brukar jag läsa, måla naglarna och annan som inte är ansträngande men ändå är mer än att kolla in i väggen. Fast efter jag läst en stund eller gjort något annat så försöker jag sova igen, MEN DET GÅR INTE!

Blev trots allt inte dator lös

Ja efter som att jag fick vara kvar i skolan till halv 6 idag så hann jag få tillbaka min dator så nu kan jag skriva lite om det delen av dagen som jag inte skrivit om ännu.
Jag klarade matteprovet som jag skulle göra precis innan jag skrev till er senast, eller klart att jag gjorde jag är ju (egentligen) hur smart som helst.
Efter matten så satt jag och läste ur världens bästa bok - Twilight HUR SOM HÄLLST!
sen kom jag hem och provade ut lite kläder till morgondagen. Så det var ju egentligen allt jag hade och komma med för den här gången.
Ja juste jag ska sätta min kamera på laddning för som ni kommer ihåg så dog den ju förra helgen och jag har fortfarande inte orkat ladda den Men nu ska jag göra det så att ni kan få lite roliga biler.

God natt igen då Simon, och alla ni andra så klart!

Ingen dator

Jag kommer inte ha min dator hemma i kväll för den kommer att vara kvar i skolan och få logic installerat. Åå jag skriver till er nu.
Hoppas att ni har haft en bra kväll/dag, det har i alla fall jag haft.
Dagen har varit soft fast med ett prov men det fixade jag nog (även om jag inte har gjort det än). Nu är det bara i morgon kvar i skolan se  väntar ett härligt lov i Hemsedal.
Juste detta vet ni inte men när jag åker dit så ska tre av mina polare dit så det kommer att bli sjuk mysigt!
Lite rolig smilys till facebook. Hehe gillar hajen ;)
Och bara för att Godnatt Simon, sov gulligt :) <3

Vidioinlägg


Hemsedal

På söndag åker jag till hemsedal och åker skidor.
Här är lite bilder på mitt paradis









När jag kommer hem så ska jag leta upp lite gamla skidbilder, de e ju lite roligare att kolla på bilder på mig ^^

Så att ni hänger med

Nu har jag historia och är väldigt sur för att jag inte kan jobba för att alla mina pogram i datorn är borta. Sådant göt mig väldigt sur för jag hade verkligen allt i min dator.
Får senare försöka få tag på min datalärare så att jag kan få tillbaka mina pogram eller a i alla fall de viktigaste av dem.

Ni har ju inte fått så mycket till uppdateringar i helgen så jag tängte att jag skulle skriva lite snabbt om hur min helg har sett ut.
I fredags så var jag med några på frideborg och gjorde ett "ljud jobb" för kultus skolan/ studio 33, dem skulle göra någon teater med musik och dans osv. De var vell kankse inte det roligaset jag har gjort och det var vldigt huvudvärkframkallande. När det vad klart skulle jag igentligen åka hem men kände att jag inte orkade åka hem för att sova, vakna och åka tillbaka till stan, som tur var så treffade jag Amanda och jag fick sova hos henne.
Innan vi gick hem till henne så gick vi på en födelsedags fest till en i hennes klass, skit kul var det.
I lördags så fortsatte jag med det jag hade gjort på  fredagen så var det igentligen inte mer med det.
Igår så softade jag hela dagen.



Har tyvärr inga bilder kvar i datorn så ni får nöja er med google bilder
Annonser från BloggPartner

tillbaka

Hej min dator la av i fredags så jag fick instalera om hela datorn oxh därför har jag inte kunnat blogga. men nu är jag tillbaka igen och lovar er uppdateringar minst en gång om dagen. =)

Annonser från BloggPartner

Rösta är ni gulliga =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


så jävla arg blir man

Igår när jag skulle åka bussen hem så när jag gick på så hade jag inte pengar kvar på mitt busskort och inte pengar på mig över huvud taget. Det var sista bussen som gick hem till mig, det var stängt på torp (fasst maxi var ju öppet märkte jag senare) och det var is kallt ute och så säger busschauffören att jag inte fick åka med, Hallå! det är is kallt och sista bussen hem, eller a det gick en till kvart över 12 så a, och inte nog med att jag inte fick åka med så sa kärringen "det är ju väldigt kallt ute, så synd att du inte har en varmare jacka. hur ska du komma hem nu då?"
Jag blev så jävla arg, okej att jag inte fick åka med (även fasst det adrig har hänt förut utan att de gånger jag har glömt busskortet osv har jag fått åka med men på egen risk om det skulle komma på en kontrolant. men va fan man säger inte så som hon sa, jävla tant!

Ture hälsar =)

liizzzas.blogg.se/miss moxy

Jag har nu startat en blogg som innom kort kommer att vara aktiv för er som vill köpa mina smycken.
Den är inte klar än men i maj så ska den vara aktiv och då ska ni kunna köpa smycken av mig, om ni vill.
Annonser från BloggPartner

dumma mage!

min mage är jätte känslig, åt något som inte va jätte bra (tydligen) så nu protusterar min mage något enormt så jag ska åka hem och se till att jag får må lite bättre.
hörs sen <3

Gi + Livet

Från och med NU är det slut på, godis, kakor, pasta och annat onyttigt och dags att köra gi igen, känns som att jag har gått upp nu och vågar inte ställa mig på vågen fören jag är säker på att jag har gått ner det jag tror att jag har gått upp.
Inte nog med att jag måste gå ner i vikt så har jag just nu världens ångest över vad jag ska göra med mitt liv. Min dröm är att jobba med musik det vill jag verkligen men jag är lång ifrån tillräkligt bra så det kommer inte att bli något med det. Så något jag borde satsa på är design, som smycken, kläder, hattar och massa annat skoj, men å andra sidan är det kanske inte dte jag vill göra.
Jag tänker bli framgånsrik och om jag inte blir det har jag inte lyckats. Innan jag fyller 30 ska jag ha ett bra jobb för jag anser att livet är alderles för kort för att slösa på att inte veta vad man ska göra och det är just det jag gör just nu.
Musik är mitt liv, jag älskar det mer än något eller någon på denna jord men mode/design är jag bättre på (även om jag inte klär mig efter mode så kan jag det). åhh jag vet inte vad jag ska göra, presations ångesten är brutal, jag måste ha ett jobb nu så jag kan börja stå på egna ben snart.
Vill flytta hemifrån och börja leva, jag känner mig som en 40 åring, världens tråkigaste människa som bara tänker på att lyckas, men de e mitt mål i livet och jag tänker nå det målet och jag vill verkligen att det ska gå fort, hällst ska allt hända nu!

Annonser från BloggPartner

...



Annonser från BloggPartner

smycken

Jag har börjat att göra smycken igen och tar gärna beställningar. Kommer upp bilder ikväll eller i morgon =)

Annonser från BloggPartner

lördag 20 mars

Annonser från BloggPartner

Fredags mys


kaffe <3

sitter på rådhuskafet och dricker kaffe med lite folk, sen ska jag med två bussen till Jessie så ska vi till öb och inhandla det som ska vara till ikväll.
Frida kommer inte fören sent på kvällen så dte blir bara jag och Jessie hela kvällen, hmm det känns som att det kommer att bli till att dygna i kväll. Så ni får nog höra lite till om min kväll i natt

test

Annonser från BloggPartner

röd tråd?

lunchrast nu sen gympa, bollsport lagom roligt men det är inte föern om ett par timmar (rasten nu är längst)nu är det mat sen kaffe time. Jag har bestämt mig för att sluta dricka kaffe men jag vet inte om de skulle vara så bra för jag måse ha kaffe på mogonen för att komma igång och sen måste jag ha mer kaffe för att inte få ont i huvudet, men får däremot ont i magen av kaffe så hmm dubbelmoral, måste tänka över detta.
men som sagt nu är det mat sek kaffe med vännen min. Läsa ska också hinnas med i dag, får se när. Min bok är otroligt bra jag kan inte sluta läsa när jag väl har börjat. Twilight såklart igen jag älskar verkligen den boken, läser den på svenska den här gången bara för att jag ska kunna gämföra dem.
jag har hört att när man  ska skriva ett blogg inlägg så är det bra att ha en röd tråd genom hela inlägget men jag vet inte rikigt om jag har lärt mig detta än för som ni märker så handlar mina inlägg om 1000 000 saker samtidigt, ska försöka bli bättre vad gäller detta för jag kan förstå att det kan bli förvirrande för ni vet ju inte riktigt hur jag tänker och vad som händer i mitt huvud hela tiden, en del får ni veta i bloggen eller när ni pratar med mig men ni kan ju fprtfarane inte hänga med i mina ämnes byten som händer hela tiden, måste verkligen bli lite bättre.
Men jag ska försöka, lovar!

men å andra sidan så är det inte min grejj att vara organeserad för jag ska alltid ha alla bollar i luften på samma gång (som ni vet), de räcker inte med att göra en sak åt gången utan allt måste hände, pang på hela tiden. och detta gäller även mina inlägg, kommer jag på en ny tanke måste jag dela med mig av den på engång, det kan verkligen inte vänta i tio minuter på ett nytt inlägg utan det måste hände NU!
Nu sitter jag och klagar på att jag inte har någon fantasi och inte har något att blogga om men tydligen så har jag det, massa ovesentliga saker som bara jag förstår, ja stakars er som följer mtt liv i bloggen och bara kan fatta helften.

funderar på att avrunda detta meningslösa inlägg nu.
puss och kram<3

random

Sitter i skolan och väntar på att skolan ska börja, engelska står först på planeringen idag efter ett besök hos läkaren.
Ikväll blir det filmkväll med jessie och Frida kommer att bli jätte mysigt, lovar att jag ska ta kort så ni får se senare.
Gympa klockan 2, sluter klockan 3 så då blir det att åka till jessie, kanske gå till öb bara för att lixom..... haha intärntskämt xD

Vet inte om jag har sagt något om det men vi har haft en kille från belgen här hela veckan, Jason heter han (som han den där serie mördaren).

jag hoppas att ni får en bra dag så kanske vi hörs lite senare om inte så hörs vi i morgon.



veckan =)

efter som att jag inte har skrivit sedan i måndags så vet ni ju inget om hur min vecka har varit, så nu ska ni få lite efterlängtad uppdatering.

Tisdags: Jag skulle springa upp för en trappa och snubblade på skosnöret, ramlade och slog huvudet i ett trappsteg så huvudvärken är på topp! hehe en sån sak sm är så himla typiskt mig , vem annars häder det lixom? ^^
Efter skolan var det lucha med claes ch sen till torp.

Onsdag: Ledig, försov mig något enormt och missade nästan blussen till kyrkan.

Reklam

Nu blir jag förvirrad, ska lägga in rekla på sidan av bloggen men jag fattar inte hur man gör, har börjat med BloggPartner nu och som ni vet är jag inte så bra på nya saker det gör mig förvirrad. Så om någon vet hur jag gör detta så kan ni ju HJÄLPA MIG!, typ nossie du är bra på sånt, hjälp mig!.


morn morn

har just kommit till skolan och sitter nu här och dricker mitt morgon kaffe.
förlåt för att jag inte har varit så bra på att uppdatera min nu ska det bli ändring på det. ska skriva lite senare om hur min vecka har varit, eller varför inte ett video inlägg?
puss och kram så hörs vi senare

morn morn

har just kommit till skolan och sitter nu här och dricker mitt morgon kaffe.
förlåt för att jag inte har varit så bra på att uppdatera min nu ska det bli ändring på det. ska skriva lite senare om hur min vecka har varit, eller varför inte ett video inlägg?
puss och kram så hörs vi senare

kaffe time


Gabrielle "coco" chanel

Den vakraste och mest framgångsrikaste kvinnan jag vet är miss chanel som startade ett imperium med hjälp av nål och tråd. Hon ändrade hela mode världen, från att kvinnor har gått i kläder som de inte har kunnat röra sig, eller anas i till att gå i byxor, allt detta tack vara gabrielle chanel.



jag rekomenderar er starkt att kolla på filmena om hennes fantastiska liv!

Tillbaka till vardagen

Efter allt firande är jag åter tillbaka i vardags livet, trött men pepp för kommande vecka som kommer att bli soft.
Både måndag och tisdag är softa skoldagar, onsdag är jag ledig och så är det torsdag som kan vara lite dryg, fredag blir det tre lektioner (tre softa lektioner) Sen är det tjejkväll med Frida och Jessica.
Sa ju att jag hade an soft vecka...
Nu är det historia som gäller, tråkigt men får funka.

Nu är alla våra gäster hemma, förutom Simons belgare som kommer att vara här hela veckan, han verkar lite rolig han skrattade i alla fall åt mina dåliga skämt och de är ju att bra tecken, haha.

nu ska jag jobba hörs om en stund, love you! <3 =)

Lyckligt slut

Gårdagen var lyckad, väldigt lyckad. Överaskningen som var till pappa var att hans gamla dykar polare skulle komma hit, och de gjorde dem också. god mat och mycket prat och skratt.
Efter våra gäster hade åkt kom en polare till min bror så då var mysigt, vi satt, Jag, Ida, Simon, Mamma, Pappa Simons kommpis, Robbin och Farmor som satt och myste i foffan med lite vin och ostbågar.
Men kvällen slutade lyckligt efter båda huvuddunkade i byroar och tandborstar i ögon. ¨

mys

Nu har vi ätit god mat och efterrätt, sitter och pratar lite med gamla vänner till mamma och pappa från tiden då de dök. mysogt, återkommer lite senare, puss.

Videoinlägg


Fredags mys



Igår var det myspys med räkor och bubbel :)
På bilden är det ( från höger till vänster): Simon, Mamma, Pappa, Faster och Farmor 
Var myskväll med mycket prat och skratt, och film och idag blir det mys igen, har hellt enkelt en mysig familj.

Senare så ska vi ha en lite suprise för pappa men de får ni veta mer om senare... ;)

Dagen outfit


Tröjan fick jag av faster igår, den är köpt i thailand.
jeansleggins från gina.



Jag och faster <3





Idag kom min faster och min farmor hit, va trevligt att träffa dem för första gången sen i november. Fick ett stycke julklapp av faster som ni får en bil på imorgon.
Så vi har fikat lite och ätit lite till och efter det åt vi lite räkor :)
nu kollar vi på film eller a ser lite ur så här i soffan (ska försöka beskriva så bra som möjligt)
först har vi världens bästa farmor som sitter och snarkar i ett hörn, brevid henne har vi en liza som sitter med macbooken i knät och brevid liza har vi behmskan (faster) med sin nya dell dator i knät, sist men inte minst har vi de två som faktiskt kollar på vilmen vilket är min mor och far.
I källaren har vi Simon och på bordet har vi smaklösa chips.

puss och god natt

Grattis pappa!

Min underbara pappa fyller 40 år idag så grattis till honom.
Min pappa, Magnus eklund har alltid funnits för mig och min bror, har är den bästa pappa man kan ha och jag älskar honom massor. puss på dig och pappa ha en jätte bra födelsedag. <3


Snygg pappa är det (han är 39 på bilden men lika snygg nu när han är 40 som har är på denna underbara sommar bild)

Dagens låt - fireflies


Frisk och gladast :)

Nu är jag äntligen tillbaka i skolan och det är så jävla gött, ville verkligen det idag hade inte klarat att vara hemma en dag till. Nu har vi engelska och sen är det svenska och matte.
Gick upp klockan 6 i morse när min underbara mamma kom och väckte mig så att vi kunde gratta min uderbara pappa som fyller 40 idag. Så han fick frukost på sängen och lite paket. Efter som att vi fick gå upp tidigt i morse så blev det en 1 timme längre morgon och det är ju faktiskt ganska mysigt att bara kunna softa hela morgonen. men nu är jag i skolan så du får jag konsentrera mig på det.
puss <3

sjuk dag nr 4

nu får det va nog jag hatar att vara sjuk, orkar inte gå upp ur sängen, orkar inte äta, orkar knapt byta kanal på tvn!
har feber och mitt huvud exploderar snart + att min mobil är trasig och jag hr ingen film att kolla på. BLÄ!!

omg!

Febern bara stiger ni är jag uppe i 39, åhh vill inte vara hemma mer jag blir galen. huvudvärk och inget bra på tv, jag dööör.

lunch idag blev lite mer lyx än vad de va igår och i söndas, visst det är fortfarande macaroner och ost men nu har jag lagt till lite spatis och ett par minuter i ugnen

fortfarande sjuk

jag är fortfarande sjuk, kan knapt gå upp ur sängen för det känns verkligen som att mitt huvud ska explodera.
det är inte så at jag ahr glömt er och inte tänker blogga mer utan snarare så att jag inte orkar, men jag älskar en ändå skriver när jag mår bättre puss <3

sjuk

jag är sjuk, nästan döende (vilket jag alltid är när jag är sjuk) men trofs detta faktum var jag med min mamma och min mormor till stan idag för att fira att min mormor fyller år nästa hälg men vi kan ine fira henne då, för min farmor och faster ida kommer hit då,
tillbaka till lilla sjuka mig, jag har nästan feber, liggen precis på grensen, huvudvärk, ont i halsen eller a ont i hela kroppen känns som att världen går under. men inte nog med det så var jag tvungen att spilla skållhett te på mig och de gjorde jätte ont så nu är jag bara grinig, så grinig att jag inte ens tänker berätta hur underbar alice in wonderland var så nu får kanske bilder och mina åsikter om det i morgon om jag mår lite bättre och om världen slutar gå emot mig, tur att man har en så bra mamma som har köpt special te + special glas och te sugrör från mitt favorit café yerba (som igger på norra drottninggatan  i uddevalla där säljer de även böcker och musik, jag rekomenderar er att gå dit om ni har vägarna förbi) och hon har även köpt elle som är den bästa medecinen mot allt. och nu håller hon och pappa på att pyssla om mig lite genom att serva mig med te osv.


ni får lite bättre upptateringar när jag blir frisk

Alice in wonderland

Som ni redan vet ska jag gå på bio i morgon, Alice in wonderland. Det blir jag Frica och Jessie som åker till göteborg i morgon för att kolla på denna, kommer att bli väldigt mysigt först med tågresan (då jag ska äta take away thaimat) och sen blir det att hitta till bergarkungen.

Här har ni tralien till filmen :) 


Denna filmen om alice i under ska vara som en fortsättning på sagan om flickan som föll ner i ett hål och hamnade i en annan värld.
Ni kommer säkert ihåg den galna hattmakaren, i denna filmen spelas han av Johnny Depp och om man frågar mig så tycker jag att man inte kunda ha valt en bättre skådespelare till den rollen.

Så här på förhand tror jag att det kommer att vara en riktigt bra film, skriver en bättre recession efter jag har sett filmen.

VibraLarch mascara - Isa Dora

jag har nu testat den nya vibrerande mascaran från Isadora, jag tycker att den är myket bättre än man kan tro. Var väldigt skeptisk i början men inte länge.
mascaran har tre olika vibrations lägen 1-2-3 on off på samma knapp som sitter på huvudet på borsten, den "delar" på ögonfransarna så det blir inte klumpigt som det kan bli med andra mascaror.
Den enda nakdelen jag ser med den är att det kittlas något enormt när man ska använda den.



ingen dator

jag fick lämna in min dator i dag så jag kan inte blogga nu men hoppas att jag får tillbaka den i morgon :)

Ny hårfärg


Dagen

Måndag efter lovet, alltid lika mysigt. Historia nu och sen ska jag vill frisöran och färga håret. Efter skolan åkter jag till torp och shoppar lite men ska försöka att inte slösa för mycket pengar, ska i alla fall bli en kofta och en bok.
Tillbaka till håret så vill ni ju kanske veta vad jagha göramed det, hmm ja juste färga ska jag göra men ni får veta vilke färg senare.

Hörs sen :) <3




Denna låten nördar jag just nu :)

RSS 2.0