4 dagar :O

Oj Oj Oj, nu är det bara 4 dagar kvar till julafton! DET ÄR HELT GALET!!!!

Sara var hemma hos mig igår och vi hade en mini jul, jätte mys med gammla barnfilmer och nybakade bullar, hängde med henne hem och sov kollade på film och åt nudlar. Efter det en soft morgon som blir en soft dag. Efter skolan ska vi till 2:nd hand och köpa julklappar till mig själv :D see u.

Har lite bilder till er men hittar inte sladden till kameran så ni får vänta lite. fasst å andra sidan brukar jag ju inte direkt skämma bort er med bilder så ni är väl vana.

Puss <3

Mys!

Dett har varit en mysig morgon med mig och min älskae lilla Pepsi. Vi har just kollat på julkalendern och nu liggar han och sover i min säng och han är sådär underbar som bara han kan vara. Jag älskar verkligen den där katten oerhört mycket.
Med andra ord det har varit en super mysig morgon som kommer att följas av en jätte mysig dag. Vi ska nämligen ha en liten julafton med min morfar idag :)


Is

Jag tycker det är väldigt snyggt med isskulpturer och modenörd som jag är så har jag googlat lite. Kolla denna mode visningen från chanel där de har tagit ett isblock från torne älv och lagt på catwalken.



Men isen från Torde älv har varit med i historien tidigare. Kan ni gissa var?
Juste Ishotellet, vilket är ett hotel som är byggt enbart av is och snö. Dock finns bara hotellet mellan December och April.







Här vill jag bo en natt, förutom att jag är så fryssen så att jag nästan skulle dö.



puss <3

läges rapport

Sitter på donen, dricker kaffe och stickar, nu ska jag gå till gympan :)

Morgon kaffe

Känner verkligen att jag skule behöve en energi boost nu. Är jätte trött HELA TIDEN och de släper lixom inte. Jag har provar alla knep, sova tidigt, kaffe, vitaminer, ALLT! men jag är fortfarande sjukt trött. Det är jätte jobbigt, tänk er att ni nästan måste tejpa upp ögonen för att inte somna på lektionerna.
jag hatar det, vill bli pigg nu!

Sitter på donken med morgon kaffet och hoppas på att det ska ge mig en energi boost.



Idag är det första gången jag har mna svarta glasögon, dom e ganska sköna. i like them

Morrn morrn

God morgon =)
nu sitter jag här i skolan... igen och väntar på att lektionerna ska börja. Idag har jag bara två lektioner, svenska och matte sen slutar jag klockan 12, yeah!
Efter skolan bär det av till mammas jobb på henån, så ska försöka hinna med bussen som går 12.05 men tror inte jag kommer att hinna den så tar nog den som går 13.05 så hinns det ätas innan med.





Byxor från kaphal 199:-
Skjorta från bik bok 100 :-
REA :D

helgen

Hello!
Har varit hos Faster idag i helgen, det var super mysigt. Vi badade, åt god mat, såg film och skrattade en hel del.
Vid frukosten satt vi och pratade i en dryg timme om allt vad livet har att erbjuda, sen ner på stan (gbg) och köpa de julklappar som skulle inhandlas.

Snodde bilderna från Idas blogg.

tjo!

Sitter i skolnbänken och har inte direkt något att göra. 
Slutar nästan snart (om två timmar) sen blir det till kyrkan och dektetivbyrån, har väskan full med termobyxor och varma kläder så att jag ska kunna vara ute i snön med de små barnen.
Men innan det ska jag visa mina smycken för en tjej som såg en ring jag hade gjort och var intresserad av att se vad jag hade gjort och ville kanske köpa något. Så idag ska jag visa henne lite jag har gjort. Är verkligen jätte nervös för att hon inte ska gilla det.

I kväll blir det lungt och mys hemma och i morgon åker jag till gbg för att sova hos faster för vi ska ut och köpa julklappar på söndag. Vet bara vad jag ska köpa till min bror men inte till någon annan, får se om jag hittar något.

¨

Fy jag åkte skolbuss idag, jag gillar det verkligen INTE de är så äckliga och smutsiga. BLÄ!
som tur är så finns handsprit så man slipper gå med buss baciller på sig hela dagen : D



Jag tippsar verkligen alla att köpa handsprit nu så ni slipper bli sjuka :D
Detta är den jag har koster ca 30 :- på apoteket och är defenitift värt det =)


Två bilder från igår



Andrea och Sofia



Jag och Andrea

Mening?

Jag skriver inläggen, meningslösa inlägg om vad jag gör på dagarna. Ni skriver in adressen till bloggen och läser, vissa av er gillar det men andra gör det bara ändå. Ni läser, kanke lämnar en kommentar sen går ni vidare till en annan blogg.
Men ni känner ju inte den jag är på riktigt.
Ni vet inte vem jag är.
Jag lägger upp fula webbcam bilder på hur jag ser ut så ni som inte känner mig och har träffat mig i verkliga livet, ni vet ju hur jag ser ut och så.
Men... ni vet inte hur jag är som person. Ni vet inte om jag är en galen psykopat eller om jag är en söt liten tjej som alltid gör som mamma säger. Ni vet inte om jag är sjukt rädd för baciller och har andsprit i väskan 24/7 eller om jag är helt normal och inte tänker på det.

Vad vet ni igentligen om mig?
att jag inte gillar när det är kallt
att jag kommer till skolan tidigt varje morgon
att jag är i kyrkan två dagar i veckan

Men ni vet fortfarande inte vem jag är, de e ju lite kul.


God morgon :)

Hallo!
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha idrott :)
Efter skolan blir det Komfermander och sedan ska jag in till stan och träffa mammi och Fanny.
Kommer bli mys!



Flätår idag för att mitt hår är elakt.


Köpte min "cape" på Åhlens igår för 199 :- helt underbar är den.

Puss <3

RSS 2.0