Tanke stund

God morgon.
sitter och funderar lite på:
1. vart är min kamera laddare?
2. ska jag verkligen ha den prickiga kläningen på mig idag?
3. jag vill sova

Olyckan

Jag måste bra skriva av mig lite.

I tisdags så skulle jag åka hem till en kompis till mig, Amanda, vi har inte sets på ett tag så vi tänkte det kunde vara kul att ses nu när det var sommar lov och bara prata.

Jag hade varit ute på skaftö och handlat innan den dagen så jag visste att jag nästan inte hade någon bensin kvar i moppen.

Mamma var och lämnade Simon vid bussen när jag pratade med Amanda om att åka dit, men när hon kom hem så fick jag lite bensin pengar och åkte först för att tanka och sen skulle jag åka vidare till Amanda.

Men att åka och tanka innan jag skulle åka till Amanda är en ganska lång omväg men jag var ju tvungen så jag åkte tillbaka ut till skaftö för att tanka och det är ju inget konstigt med det.

När jag väl var på väg till Amanda kom jag på att det finns en genväg till henne som jag och Simon åkte när vi åkte hem från Avesta förra sommaren för det var så lång bilkö på vägen hem till oss.

Jag tänkte för att spara lite moppe åkande kan jag ju ta den vägen, det blir ju inte lika långt.

Det är härifrån det är lite suddigt.

Det var en ganska lång gruväg, eftersom att jag inte är så van vid att köra på grus så tog jag det lugnt och körde sakta.

När jag hade kört hela grusvägen kom jag till en korsning där det var asfalt, körde man åt höger kom man net till rörbäck och åt vänster kom man åt Bokenäs, jag körde fel till en början så jag fick vända.

Jag vet inte hur långt jag körde men det blev svart...

Jag vaknade till av att jag själv ropade på ”Hjälp”, jag vet inte hur lång tid det tog men det kom en tjej springande. Hon var blond och hade hästsvans.

Det var nog först när hon kom fram till mig jag förstod att jag hade ramlat och det var först när hon lyfte upp mopeden jag förstod att den låg över mig.

Efter henne kom hennes kille/man springande, han hade svart hår, ett linne och tatueringar på armarna. Han hade en barnvagn med sig.

 

….....

 

Jag mins att jag ringde mamma men att tjejen tog mobilen från mig

Jag mins att jag försökte få av mig hjälmen

Jag mins att jag fick luta mig mot hans ben efter att jag försökt sätta mig upp

Sen mins jag att mamma kom, att jag låg på en blå sak, att jag åkte i ambulansen.

Jag fick spendera två nätter på näl, Jag har några brutna revben, en kraftig hjärnskakning och ett uppskrapat ben.

Jag hade tur

Jag är på bättrings vägen nu men vill verkligen säga till alla att använda hjälm när ni åker moped eller motorcykel, jag gjorde det men kommer ändå inte ihåg något från torsdags till måndags.

Hade jag inte haft hjälm... Jag vill inte ens tänka på det.


Egypten... typ








Puss <3

Jag sa ju att ni skulle få vete lite mer om min man så här får ni.
Han heter Fredrik och är 18 år, han pluggar el och bor i herrestad.




Sista veckan!

Äntligen är det sista veckan i skolan är det här läsåret. Efter som att det är sista veckan så denna veckan kommer bli ganska soft skulle jag tro. Nu sitter jag på frideborg och kan verkligen inte blogga för jag har inte tid ville bara säga hej till er sötnosar.
PUSS! <3

RSS 2.0