Fraser ur låtar jag gillar (ÄLSKAR!!!!)

Detta är några delar av det jag lyssnar mest på just nu. Sök låtarna på spotify =)

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

"Sen en tid tillbaka - Melissa Horn"

En utomjordings kärlekstörst
En undran vem som svek vem först
Och jag blir gärna en martyr
Vi behöver nog en ny
Sälj dig, sälj dig dyrt

"Dom andra - Kent"

I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.

" Ingen Soldat - Lars Winnerbäck"

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

"New York - Melissa horn"


I love my friends

Det är bra när man har så bra vänner som jag har, förut fick jag låna Simons dator och nu Eriks. Jag vet att det blir mindre bloggande nu men efter som att min dator har gått sönder och jag inte får den fören i morgon om jag har tur så kan jag inte blogga lika ofta som vanligt.
Idag har varit en soft dag, lite lektioner och mycket rast. Ikväll blir det att gå till körskolan och lämna gå kurs.

Det har hänt en lite rolig sak som jag inte har velat berätta för er men nu när det är lite mer ofentligt kan jag nog göra det. Jag har träffat en kille, han är jätte gullig och snäll och hellt perfekt <3
Hans manm får ni kanske veta om ett par dagar, en vecka eller kanske en månad vi får se på de. ;)

Annonser från BloggPartner

lite snabbt bara

Hej nu var det ett tag sedan men som ni vet så har min dator gått sönder. måste gå nu puss

Inte igen :@

Fan min dtaor har gått sönder IGEN så jag kommer inte kunna blogga ordentligt påå ett tag efter som att jag hatar våran andra dator för att den är så seg.
I alla fall så är jag hemma nr, är sjuk, hostar och fräser.
men ni får ha det super bra så hör jag av mig till er så snart som möjligt. <3

Hemma igen

Är hemma nu.

Jag hade ett ”möte” med våran svenska lärare Vilket tog 20 – 30 min där vi bestämde att jag skulle göra min rapport muntligt istället för att underlätta det så mycket som möjligt med tanke på att jag har lite svårt för att skriva fakta texter. Efter som jag skulle göra det muntligt så hade jag inget att göra på resten av lektionen så jag fick gå lite tidigare, skönt för jag hann med den tidigare bussen.




Lång rast

Nu har jag långrast så gick ner och solade en kvart.
Och vet nu vad jag har gjort idag...? nått roligt  och snyggt som jag har velat göra länge, ingen stor sak men en liten...
kolla bilden längre ner så får ni se =)
Erkänn snyggt, haha vilket ludet öra jag har xD
Heter man Liza Eklund kan man hinna med mycket på en rast ^^
Annonser från BloggPartner

Seg start

Måndag morgon och Historia... Inte den bästa starten man kan ha på morgonen.
Jag är bomb förkyld och allmänt trött och sliten.
I morse var jag hur pigg som helst, antar att det är för att jag inte sovit något så jag hade inte hunnit bli trött än. Men det är väll relativt bra att man är pigg på morgonen men skulle föredra att vara pigg på dan ^^,
Efter Historian är det dags för Gemu och sen ska jag gå och Sola, sen ska jag till banken och växla 50 öringar :D
Annonser från BloggPartner

videoblogg

Annonser från BloggPartner

random rubrik.

Jag chattade just med en polare från Avesta som jag känt lite till och från hela livet. Som alltid när jag pratar med honom så funderar jag lite på vem jag hade varit om jag hade bott kvar där uppe. Kan ni tänka er mig där uppe bland en miljon mygg men världens dialekt, visst jag älskar dalmål men inte på mig.
Hade jag varit den jag är idag om jag hade varit kvar dör uppe bland myggen? Jag vet inte. Jag älskar att vara där men skulle aldrig kunna tänka mig att bo där, det känns som hemma, när jag är där känner jag mig med hemma än jag någonsin gjort i Lysekil och bär bodde jag ändå 6 år längre vad jag bodde i Avesta. Jag känner mig nästan t.o.m mer hemma där än jag gör i Bokenäs, men det är en del av mig på något sätt, jag är där i alla fall 2-3 veckor om året, ibland mer, jag har många som betyder mycket för mig som bor där uppe så det är klart att jag känner mig hemma där, jag är född där. Det är min fristad för när jag är där behöver jag inte tänka på någonting förutom om jag ska sova i Avesta eller Norberg.
Hmm...
Annonser från BloggPartner

videoblogg


Plugg plugg + host host + snörvell + X = TE!

Vad är X ?

Veckans tips :)

Nu har jag två tips att komma med, ett är ett nytt band som har gjort en låt som är GRYM! Bandet är från Uddevalla och heter Practical Jerk. Klicka här för att komma till deras myspace
Mitt andra tips har så klart med kläder att göra.
Mitt tips för att få en 100% säker sommar klädsel är att använda hatt. Man kan ha hatt till stranden, hatt på stan, hatt i skolan, ja ha hatt överallt helt enkelt.
Själv kör jag på en enkel vit stråhatt till stranden i år :)
ps. Köp lite olika solglasögon till i sommar, de är roligt att variera och matcha till olika hattar och outfits.
Mina favoriter är dessa från Åhléns för 99 :-

En riddares historia

Ska kolla på film på historian nu, en riddares Historia blir det den här gången. Jag gillar den filmen, den är mysig, men nu måste jag kolla så jag återkommer till er senare.
Till er som inte har sett den GÖR DET!
Annonser från BloggPartner

Forgive me father for I have sinned...

Känner mig lite halv dålig idag, jag skulle ju ha en detox vecka men jag startade dagen med kaffe idag och ÅHHH vad gott det var. Ja detta med dextox kanske inte är min grej, jag behöver gifter så som kaffe och kött mohaha.
Jag lämnar detta och ger mig på en duktig GI i stället, alltså ingen fusk!
I kväll bli det att ha mys med fridis och en skön film, kanske t.o.m lite nötter att smaska på, med tanke på att Björn och Jessie är i Frankrike får vi klara oss själva idag men det ska inte bli några problem =).
Annonser från BloggPartner

Good morning starshine

Det blir bara lättare och lättare att komma upp på morgonen nu när det blir ljusare hela tiden, nu är det ljust när man vaknar på morgonen och det är bara så himla härligt att vakna med en solstråle i ansiktet. 

Min frukost idag bestod av en riktigt god hallon smoothie och ett glas vatten. Har bestämt mig för att äta lite fisk under min Detox vecka med för att få i min lite protein. Sä här andra dagen denna veckan kan jag säga att man känner sig hungrig och trött men det säger alla som har kört detox att i början känner man sig inte helt 100, Men det kommer inte att få mig att ge upp ;)

bilder

Victoria och Micke
outfit på min födelsedag

Lunch nr:1 i detox veckan

Till lunch idag blev det sallad På salladsblad, gurka, ananas och majs, till efter rätt blev det ett mumsigt rött äpple.
Nu när jag har börjat med den här dieten har jag fått väldigt olika respons, måna av mina vänner + min familj tycker att det är bra att jag gör det men några av mina vänner tycker bara att det är korkat. Men jag struntar i vad andra säger och gör det jag känner är bäst för mig.
Skriver lite senare =)
Annonser från BloggPartner

Mobil :(

Fan jag lämnade in min mobil på lagning för snart 2 månader sedan, jag var där för ca en månad sedan och frågade om den och då hade han som tagit emot mobilen slutat så att ärendet blev bortglömt så med andra ord, när jag var där så hade de inte ens skickat in mobilen än, så jävla sur blir jag! Och nu får jag ha min gamla CP mobil som inte ens funkar!!!!!!
Jag förbannad blir jag!
JAG VILL HA MIN MOBIL!

Detox vecka =)

Denna veckan ska jag se till att bli av med alla extra kilo jag har lagt på mig under de senaste veckorna. Med andra ord så är det bara frukt och grönt som gäller för mig den här veckan.
Känns verkligen bra att komma igång med att äta lite rätt igen och kanske få lite plattare mage ;)
Annonser från BloggPartner

Hur öppnar man???

HaHa jag skulle vara lite duktig idag och försöka tvätta för första gången i mitt liv och allt gick bra till en början, jag vek den rena tv tvätten jätte fint i olika högar, jätte bra. Sen skulle  jag ta ur de som var i tvättmaskinen och så skulle jag då öppna den.
Det gick inte, jag tryckte på handtaget och jag försökte på en miljon sätt men det gick fan inte. Efter ca 10 minuter ropade jag på mamma och bad henne komma och hjälpa mig, de lät ungefär så här;
- MAMMA!!!!!!!!
- Ja vad är det (hon var uppe)
- KOM HIT!!!
- Va?!
- KOM HIT!!!!!!!
- Ja Ja Jag kommer
- Hur fan öppnar man den här skiten?
- *Fniss*  Man trycker på knappen där det står öppna, fast först är det ju bra att sätta på tvätt maskinen. och dessutom så är det smutsig tvätt i och den ska tvättas i morgon bitti, så du kan inte tvätta nu men det var en fin tanke.
Omg jag satt i 10 minuter med att försöka öppna tvättmaskinen så är det ren tvätt i

Nationella prov :(

Nationella Del 2 i engelska idag, är verkligen inte taggad. Sitta med ett prov i över två timmar är inte min grej.
Men del 1 gick ganska bra så varför skulle inte detta göra det? Aja i alla fall ska jag gå och sola efter provet, så nu är jag snart lite brun jag med.
Vi hörs senare =)
Annonser från BloggPartner

Rättelse

Jag skrev igår att jag trodde att Affärshögskolan hade stulit plusgymnasiets logga men jag hade fel (även om de är väldigt lika) det är så att Plusgymnasiet och Affärshögskolan är båda utvecklade av Pluskompetens. Fel av mig men nu har jag rätat det. puss och kram :)

Stulen logga?

Känns som att någon har tagit plusgymnasiets logga...
hittade detta på bohusläningens hemsida lite lika?

RSS 2.0