Torp

vad med Jessica och Frida på torp igår.



köpte detta (byxorna är jessies)






Fick denna som en sen julklapp av Jessie :) <3





Sen drog jag och Jessie hem till henne och hade film kväll.





Popp!


poppande godis :)

nu äntligen efter en tids letande har jag hittat nått som liknar pop rocks, och är jätte glad över detta.
Ni vet vad det är va, sånt där godis som poppar i munnen som man åt när man var liten.

seriös?

Jag har fått väldigt många frågor om jag är seriös på mina video inlägg, båda ja och nej, jag är inte så överdriven i verkligheten men ja allt jag säger i dem är sanna. Så man kan säga att jag överdriver lite för att det är lite roligare på det sättet.

skor =)

vill köpa nya skor men vilka?







vilka?

im back! : D

För er som har missat det så har jag varit sjuk igen så var hemma i går men nu är jag tillbak i skolan för att stanna där. Efter att ha varit hemma i en (och en halv) dag så blir man ju hellt skvatt galen, jag måste göra nån ting hela tiden men nu har jag inte gjort det så a de e inte annat än att men blir lite rastlös.
Laddar nu för en lång dag som börjar med en två timmars lektion historia, och sen en lika lång skap lektion. Två, två timmars lektioner på en dag är inte bra planering, har i alla fall ensamble på efter middagen så det är fint, men min dag är inte slut där utan jag ska till kyrkans ungdoms grupp klockan 5 så det blir en långa dag för Liza idag. =)

När man är hemma och är sjuk så kan det hända att man tycker väldigt synd om sig själv och då unnar sig med lite internet shopping, det har då jag gjort den senaste tiden. Nu undar ni säkert vad jag har köpt eller hur? ;)
men de e inte så mkt för det är inte alltid min ekonomi tillåter all shopping som jag skulle vilja, men det blev i alla fall ett par nya mys/tränings byxor och massor av amerikanskt godis :D
Jag vet att man inte ska äta godis när man kör Gi men ibland får man unna sig lite =)




min helg

Nu ska ni entligen få höra om min helg, som ni vet har jag varit borta för att ha en lugn helg, men ni vet inte vart;)
I lördags åkte jag till min mormor som betyder väldigt mycket för mig, så jag sov bär lördag till söndag och vi hade det väldigt mysigt med god mat och bra film och promenader. Jag tänker inte gå in på detaljer vad vi gjorde för jag anser inte att det angår er.
Idag är en soft dag och jag har inte något specielt jag ska göra förutom att gå till banken.


love all of you!

Hej på er!
Jag kommer inte kunna blogga fören på söndag, visst är det tråkigt. Men det är så att jag ska åka iväg så jag kommer inte ha tillgång till internätt så ni får höra allt om min helg på söndag eller måndag.
Så ni får inte glömma bort mig bara för att jag inte kan blogga i helgen för jag kommer tillbaka, de lovar jag ;)
Jag måste bara säga att jag är jätte glad att så många har läst min blogg på så lite tid, det betyder mycket för mig.
jag hoppas att ni tycker om den men det göt ni ju antagligen efter som att ni läser den varje dag ;)
Men jag tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera! har inte haft bloggen länge men de e många som går in på den så gör er hörda!

köpa?



Funderar på att köpa vad tycker ni?


tja bloggen






Good morning <3

God morgon!
Nu sitter jag i skolan och har precis druckit en latte från espressso house, som råkar ha en av bästa kaffelatte i hela uddevalla om inte DEN bästa.
Jag försov mig i morse, så jag missade nästan frukost, men de fick bli lite gröt snabbt för ni vet ju att frukost är den viktigaste måltiden på hela dan. ;) Sen så klart en latt på de.



Hej sötnosar!







Tja bloggen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0