tom

Jag vet inte vart jag ska börja, Känner mig som ett tomt skal. Vet inte riktigt varför, är trött hela tiden. Är trött nu men kan inte sova, vet inte om jag vill orkar inte en trött dag till.
Ska på läger i morgon, jag orar verkligen inte , vill bara sova men åker ändå, örsent att backa ur nu.
De va vell vad jag hade att säga igentligen...

Time?

SItter i skolan, har ganska så tråkigr, väntar på att natur ska börja så att vi kan sluta och jag kan åka hem och sova. Eller a ska till torp en snabbis och försöka hitta en vacker tröja jag vill ha.
Väldigt seg dag idag måste jag ju säga, känns inte som att jag har gjort något vettigt alls. Dagen började med GMU och efter de engelska och känner vell kanske att båda ektionerna var ganska sega men en då, nu blir det natur om 20 minuter så de är inte så långt kvar.



Har köpt nya koss hörlurar så nu är lyckan på topp för jag kan lyssna på musik igen! : D

Me time

Om jag vill ha något gjort, Ett blogg inlägg eller läxor eller lite vad som hällst så finns det ett ställe som är så perfekt. Coffee roomer har inte bara varit min tillflykts plats en gång utan jag brukar gå hit nät jag är stressad eller när jag har dötid i stan. Att bara sitta här och skriva eller läsa eller vad man nu gör är så himla avslappnande.
Just nu dricker jag lite kaffe och försöker komma på hur jag ska lägga upp mitt bloggande nu framöver.

Det är dessa studer som jag kallar för min me time, Tid att lägga på mig. Det är något jag tycker alla borde göra minst en gång i veckan. De är så harmoniskt att bara dra sig undan från värden, det räcker med en timme så känner man sig mycket mer harmonisk. Jag tycker att egen tid borde vara obligatoriskt hela livet. Ni kanske inte kan förstå hur underbart det är men det gör jag.


Skandal!!!

Det är sjukt, ju mer jag tänker på det destå mer knyter det sig i min mage.
Hur kunde Sverige låta detta hända?
Har vi verkligen röstat in rasism i vårat parlament?
Är detta verkligen en verklighet och inte en dröm en dålig dröm?
Hur kommer det se ut utåt sett andra länder som ser detta kommer ju tro att sverige är ratistiskt. Det är INTE okej!
Jag känner igen detta från mina gamla Historia lektioner i 9an, men skillnade då var att det var mer extremt och i tyckland och det var en speciell diktator som framröstades.

...

Ja vad finns det att säga? Vet inte var jag ska börja... SD i riksstaden är inte det en skandal?
Skämms på Sverige!

politik

som ni nog inte har missat så är vi mitt uppe i valtider och det ska bli val på söndag. Detta gör ju att det blir mycket dabatter och liknande både bland politiker på tv och i stan plus att det blir en hel del debatter i skolan och på internett. Igår skrevs det på facebook om hur "anonym" tyckte om de gödgröna och detta ledde till en debatt på ca 250 komentarer.
Jag tycker att detta är gankse roligt och undrar lite vad ni tycker, skriv gärna en rad och berätta vad ni tycker och om ni vill vilka ni vill ska vinna valet, Själv håller jag på moderaterna ;)

ljud igen

Hello hade visst inte logic på min lånedator så får sitta ner och kolla på när de andra jobbar : /

Ljud

Hej jag har ljud nu hej då

Lite visdomsord

1. Om du känner att du vaknar med fult hår... ta på dig en hatt
2. Om det regnar ute och du inte orkar med ett paraply... ta på dig en hatt så rinner inte vattnet ner i ansiktet och sminket rinner inte.
3. Åk inte buss 840 från bokenäs 07.13 om du inte vill sitta i en äcklig trappa hela vägen in till skolan.

Skåne och begravning

Nu har jag fått en lånedator så nu kommer jag antagligan kunna bli lite bättre på bloggandet... omjag orkar.
Jag får väll börja med att sammanfatta min helg.
I fredags åkte jag mamma och pappa till tommelilla på begravning, jag har inte varit på så många begravningar så jag är  inte direkt expert på hur det ska gå till men jag vet så pass att denna inte var så proffsigt gjord. prästen pratade alldeles  för fort och det var ingen röd tråd genom begravningen. Hon förtjänade något bättre om man frågar mig.
Efter begravningen åkte vi hem till mammas kusin i Ystad och sov där, det blev en mysig kväll med mycket prat om allt och inget.
i lördags så kollade vi rund lite i Ystad och eftersom jag har fått försäkrings pengar så blev det lite shopping, jag kan lägga ut bilder på vad jag köpte lite senare. Sen åkte vi en sväng till Malmö och kollade runt där lite med. sen blev det hemfärd.
Så nu har ni fått lite uppdatering

OMG random

Hallå där!
Så originellt men jag kunde inte komma på något bättre, sitter i skolan förkyld som en liten mupp och trött. Ska snart ha idrott, orientering - kul!
Men allt kan ju inte vara jätte roligt här i livet.
På fredag är det begravning, det känns lite konstigt att behöva säga hej då på det sättet men hon var gammal och jag hade inte träffat henne på länge så jag antar att det kommer att kännas... bra kan man ju inte direkt säga men okej kanske funkar.
Jag har varit sjuk sen i fredags så är lite sliten nu men thats life. nu sitter jag vid Tures dator för han har gitarr.
See you

RSS 2.0